Spoštovani starši,

veselimo se ponovnega snidenja, ki je že pred vrati. Priprave na novo šolsko leto so v polnem teku, obenem pa se srečujemo tudi s priporočili v zvezi s COVID-19.

Po novih navodilih, z dne 28. 8. 2020, je NIJZ izdalo nova priporočila glede nošenja zaščitnih mask v šoli tudi za mlajše učence in učenke (1.–5. razreda). V skladu z njimi tako velja, da morajo vsi učenci in učenke od 6. leta starosti v skupnih prostorih šole nositi zaščitne maske. Navedeno velja tudi za bodoče prvošolce in prvošolke. Skupni prostori šole so šolski hodniki, avla, garderobe, sanitarije, knjižnica, jedilnica ter telovadnica v času šolskih prireditev. Učenci in učenke morajo zaščitno masko prinesti s seboj.

Navedena priporočila so v veljavi od 31. 8. 2020 do vključno 6. 9. 2020. Nova priporočila bo NIJZ izdajal vsak petek.

Učenci in učenke v učilnicah zaščitnih mask ne bodo nosili. Pri tem vas naprošamo, da se z otrokom pred pričetkom šole na kratko pogovorite. S skupnimi močmi jim bomo omogočili, da bo bivanje v šoli kljub omejitvam sproščeno in prijetno.

Navkljub danim okoliščinam, v kakršnih smo, je medsebojno sodelovanje in pomoč ključnega pomena. Vedimo se odgovorno in to odgovornost prenašajmo na naše otroke.

Vodstvo šole

(Visited 66 times, 1 visits today)
Dostopnost