Jedilnik

 JEDILNIK
OD 19. DO 23. 4. 2021
DOPOLDANSKA MALICAKOSILOPOPOLDANSKA MALICA
PONEDELJEK, 19. 4. Mlečni riž s čokoladnim posipom (G, M), oreščki (O).Goveja juha (G, Z), junčji trakci v bučkini omaki (G, Z), široki rezanci (G), solata po izbiri, voda.Kruhov rogljič (G), pomaranča.
TOREK, 20. 4.Maslo (M), med,*bio kruh (G), zeliščni čaj, mandarina.Korenčkova juha (G, Z), čevapčiči, svinjski kare, riž, zelenjava na žaru, kajmak (M), solata po izbiri, voda.Sendvič z mortadelo in olivami (G).
SREDA, 21. 4. Shema šolskega sadja in zelenjavePica (G, M), limonada, rukola.Minjonska juha (G, Z), puranje kocke v smetanovi omaki (G, M), rženi njoki (G), solata po izbiri, voda.Makovka (G), čokoladno mleko (M).
ČETRTEK, 22. 4.Sirov polž (G, M, J), naravni tekoči jogurt, suho sadje.Paradižnikova juha (G, Z), ribji file po dunajsko (G, M, J), masleni krompir (M), blitva, rezina limone, solata po izbiri, voda.Frutabela (G, O), sok.
PETEK, 23. 4.Lešnikov štrukelj (G, M, J, O), sok, jabolko.Piščančja enolončnica s sladkim krompirjem (G), kruh Zdravko (G), tiramisu (G, M, J), voda.Grisini (G), grozdje.

Obroki vsebujejo alergene iz priloge II Uredbe EU 1169/2011 in so označeni s kraticami:
G – gluten                                       S – soja                                      VB – volčji bob
M – mleko                                       O – oreščki                                  ME – mehkužci
J – jajca                                           Z – listna zelena                          ŽD – žveplov dioksid
R – ribe                                           GS – gorčično seme                    SU – sulfiti
A – arašidi                                       SS – sezamovo seme                

Obroki lahko vsebujejo alergene v sledovih.

*bio, ekološka pridelava                                **lokalna pridelava
Pridržujemo si pravico, da ob nepredvidljivih dogodkih spremenimo jedilnik brez predhodnega obvestila. 

(Visited 3.739 times, 2 visits today)
 
 
 
Dostopnost