Jedilnik

 JEDILNIK OD 25. DO 29. 1. 2021DOPOLDANSKA MALICAKOSILOPOPOLDANSKA MALICA
PONEDELJEK, 25. 1./Mesni sir, pražen krompir, zelenjava v prilogi, solata, sadje./
TOREK, 26. 1.Pica burek (G, M, J), naravni tekoči jogurt (M), melona.Špinačna juha (G, M, Z), divjačinski golaž (G, Z), kruhova štruca (G, J), solata po izbiri, voda.Pašteta (M), koruzni kruh (G), koruza.
SREDA, 27. 1. Shema šolskega sadja in zelenjaveJajčni namaz (M, J), *bio kruh (G), zeliščni čaj, **jabolko.Piščančja enolončnica s sladkim krompirjem (G), koruzni kruh (G), tiramisu (G, M), voda.Grški jogurt pomaranča – med (M), žemljica (G).
ČETRTEK, 28. 1.Buhtelj (G, M, J), sok, mandarina.Juha s peteršiljem in zdrobovimi cmočki (G, Z), mesna lazanja (G, M, J), solata po izbiri, voda.Maslo (M), ovseni kruh (G), paprika.
PETEK, 29. 1.Mlečni riž s čokoladnim/lešnikovim posipom (G, M, O), grozdje.Fižolova juha (G, VB, Z), žlikrofi s sirovo/paradižnikovo omako (G, M, J), solata po izbiri, voda.  Krispi ploščice (G), ledeni čaj.

Obroki vsebujejo alergene iz priloge II Uredbe EU 1169/2011 in so označeni s kraticami:
G – gluten                                       S – soja                                      VB – volčji bob
M – mleko                                       O – oreščki                                  ME – mehkužci
J – jajca                                           Z – listna zelena                          ŽD – žveplov dioksid
R – ribe                                           GS – gorčično seme                    SU – sulfiti
A – arašidi                                       SS – sezamovo seme                

Obroki lahko vsebujejo alergene v sledovih.

*bio, ekološka pridelava                                **lokalna pridelava
Pridržujemo si pravico, da ob nepredvidljivih dogodkih spremenimo jedilnik brez predhodnega obvestila. 

(Visited 1.279 times, 1 visits today)
 
 
 
Dostopnost