Že nekaj dni smo doma, a v glavah je še vedno veliko lepih spominčkov, zanimivosti, radosti, ki jih želimo podeliti tudi z vami. Preberite, oglejte si slike in videli boste, da smo res doživeli veliko lepega, nepozabnega.

Tretješolci ter učiteljici Danica in Mojca

V naši hišici smo bili Lovro, Vitjan, Sara JT, Mila in Ema M. Imenovali smo se POTAPLJAČI. V hiški je bilo novo pohištvo. S sošolci smo se veliko hecali. Imeli smo kino na prostem, jedli smo kokice in druge sladkarije. En večer smo plesali in tekmovali v različnih štafetnih igrah in v badmintonu. Vsak dan smo po kosilu jedli sladoled v bližnji slaščičarni. Peljali smo se tudi z brodom čez reko Savo. Jedilnica je bila zelo velika, lepo urejena, hrano smo imeli samopostrežno. Po večerji je bila vedno okusna sladica. Tudi na plavanju smo zelo uživali, spuščali smo se po toboganih. Naučili smo se plavati kravl in prsno plavanje, sošolec Nikolaj je osvojil zlatega delfinčka, ostali pa srebrnega ali bronastega.

V naši hišici smo bili Lovro, Nikolaj, Aleks, Jakob, Manca in Ajda. Imenovali smo se PLAVALCI. Hiške so bile zelo lepe zunaj in znotraj, zadaj je bila urejena terasa in travnik. Zanimivo se je bilo peljati  z brodom čez Savo. V restavraciji smo uživali zelo dobro hrano, bila je samopostrežna. Ob večerih in tudi čez dan smo si krajšali čas z različnimi družabnimi in športnimi igrami. Najbolj zanimiva je bila »gosenica«. V bazenih je bila najboljše doživetje spuščanje po toboganih. Vsak večer nam je učiteljica Danica prebrala zanimivo pravljico za lahko noč. Nepozaben je bil večer, ko smo imeli kino na prostem s kokicami. Bilo je zelo lepo, vse.

V hiški smo bili Ema B, Lori, Petja, Ajnur in Peter. Imenovali smo se ŽELVICE. Mes seboj se nismo kregali, jedli sladkarije in se zabavali. Hrana je bila zelo dobra, vedno nekaj drugega. Jedilnica je bila zelo lepa. Na plavanju smo res uživali, zabavali. Lori je osvojila srebrnega delfinčka. Najboljši večer je bil ob tekmovanju v športnih igrah in disko ples na prostem. Uživali smo tudi v nenavadni vožnji z brodom. Res je bilo zanimivo, lepo, veselo.

V hiški smo bili Eva, Sara P, Taja, Elija in Jaka. Imenovali smo se PRAŠIČKI. Imeli smo zelo urejene hišice. Prvi večer smo se predstavili z različnimi nastopi, drugi smo imeli športne igre, tretji večer smo imelo kino na prostem in ples na ulici. Mi smo zmagali v najbolj urejeni hiški. V hotelski jedilnici smo si sami izbrali hrano, ki je bila res okusna. Vsak večer smo dobili še sladico, po kosilu pa smo se hladili s sladoledom, denar smo zaslužili z zbiranjem starega papirje v šoli. V bazenih smo tekmovali v različnih plavalnih slogih, vsi smo napredovali in osvojili različne delfinčke. Eva pa je osvojila zlatega delfinčka v hitrostnem plavanju. 

Nastavili smo vabo za učitelje. Kosila so bila božanska. Šli smo na sladoled. Vozili smo se po toboganih. Prvo jutro smo vstali ob petih. Učiteljica ni bila ravno vesela, čeprav tudi ona ni spala. Imeli smo kino na prostem. Enjin dedi nam je pripeljal cockte, čips in kokice. Tako je bil filmski večer popoln. Eva je praznovala svoj deveti rojstni dan. Peljali smo se z brodom. Šli smo tudi na stojnice. Zoja iz naše skupine je osvojila srebrno medaljo. Sošolec je zbolel in je moral predčasno domov.

NAPIHOVALCI: Anamarija, Zoja, Neža, Eva, Aleks, Filip

Veliko smo se smejali. Jedli smo sladoled n sladkarije. Šli smo na stojnice. Imenovali smo se Morski ježki 3000. Dobili smo medalje. Peljali smo se z brodom. Kopali smo se v notranjih bazenih. Imeli smo predstavitveno večer. Plavali smo 20 ur v tednu. Imeli smo kino večer na prostem. Tekmovali smo v zabavnih športnih igrah. Vozili smo se po toboganih. Plavali smo v olimpijskem bazenu. Ocenjeni smo bili v čistoči hišk.

MORSKI JEŽKI 3000: Ava, Eva Z., Ajda, Neja, Žan, Jaka

Všeč nam je bilo spuščanje po toboganih. Hrana v restavraciji je bila zelo okusna. Imeli smo kino večer, jedli smo kokice in pli coca colo.Imeli smo spoznavni večer. Plesali smo različne plese. Šli smo na stojnice in jedli sladoled. Na stojnicah smo kupili različne igrače. Plavali smo v olimpijskem bazenu in notranjem bazenu.

VESELE  ŽELVICE: Cataleya, Benjamin, Mija, Ema, Tadej, Enja

Ko smo prišli,

smo prtljago odložili,

zelo smo bili veseli,

ko smo v bazene skočili.

Ko smo hišice spoznali,

smo se bali,

da nas bi učiteljica zalotila,

ko je pozna ura bila.

Pa še jagode, piškote, 

čokolade in dobrote sladoledne,

ki niso bile tako bedne.

Imeli smo kino večer,

kjer smo se super imel.

Na brodu je bilo lepo,

ker brodarji prijazni so,

ker nas tudi nekaj novega naučijo,

ker z brodom nas po Savi spustijo.

Ko domov se z avtobusom smo peljali,

smo se veselili,

da spet lahko doma bomo knjige brali.

RAKI: Lara, Zala, David, Mihael, Dominik, Urban

(Visited 119 times, 1 visits today)
Dostopnost