Ker nas naše zlato sonce že močno greje, smo se v petek, 17. 6. 2022, v podaljšanem bivanju ohladili in poveselili z vodnimi igrami. Po kosilu smo skočili v kopalke, se zaščitili s sončno kremo in okoliško travno površino ob igrišču prekrili s kopalnimi brisačami ter jo hipoma preoblikovali v pravcato plažo s prijetno razigrano glasbo, ki se je vila iz velikega zvočnika. 

Za ogrevanje smo najprej stopili pod Šmarski slap v obliki pršeče ohladitve vodne cevi, kjer smo že privezali dušo od vročega dne. Po osvežitvi, tekanju, veliko smeha in vriskov smo preizkusili vodno penasto stezo. Tekmovali smo iz vodnih štafetnih iger in lovili ponorele penaste žogice na mavrični ponjavi. Učenci so ne samo uživali, ampak so bil pri igrah zelo motivirani, organizirani in so zelo lepo sledili navodilom ter tako pokazali pravi športni duh in posledično tudi svoj uspeh.

Ob koncu smo se osvežili s pijačo in odšli na malico, saj nas je razigranost na soncu in vodi že prav lepo zlakotila. Vsem udeležencem, učencem, staršem in učiteljem podaljšanega bivanja iskrena hvala za izvedbo, sodelovanje in pomoč.

Učitelji podaljšanega bivanja pošiljamo vsem en lep vodni pozdrav in vam želimo prijeten, miren zaključek šolskega leta, nato pa skok v  nepozabne zaslužene počitnice.

Srečno!

Besedilo: Marta Zupančič

Fotografije: Marko Markovič

(Visited 241 times, 1 visits today)
Dostopnost