V petek je v Grosupljem potekala tradicionalna prireditev Zveze športnih organizacij Grosuplje, na kateri so bila podeljena priznanja najboljšim športnikom občine Grosuplje za športne dosežke v letu 2022. Tudi učenci naše šole so bili med dobitniki priznanj.

Malo bronasto plaketo za osvojeno 6. mesto v državnem prvenstvu za sezono 2021/2022 je prejela ekipa U15 ženskega košarkarskega kluba Grosuplje, katere članica je učenka 9. c razreda Nina Jančar Debevec. Nagrado so prejele iz rok olimpijca Mira Cerarja.

Priznanje Zveze športnih organizacij Grosuplje za uvrstitev v 2. slovensko nogometno ligo je dobila članska ekipa nogometnega kluba Brinje, katere član je tudi učenec 9. b razreda Matej Mehle. Priznanje so  prejeli iz rok predsednika Zveze športnih organizacij Grege Rozina.

Priznanje Zveze športnih organizacij Grosuplje pa je prijel tudi učenec 9. a razreda Timotej Slak, član strelskega društva, ki je v letu 2022 na državnem prvenstvu osvojil 3. mesto v trojnem položaju. Priznanje mu je podelil predsednik Zveze športnih organizacij Grega Rozina.

Iskrene čestitke vsem nagrajencem.

Zapisala: Simona Ahčin Hribar

Foto: osebni arhiv učencev

(Visited 139 times, 1 visits today)
Dostopnost