Jedilnik

DOPOLDANSKA MALICAKOSILOPOPOLDANSKA MALICA
PONEDELJEK,
25. 9.
Koruzni kosmiči (G),
**mleko (M),
banana.
Kavbojska obara z
*eko mesom/brez (G, Z),
ovseni kruh (G),
carski praženec (G, M, J),
voda.
Slanik (G),
grozdje.
TOREK,
26. 9
.
Tzatziki/sirni namaz (G),
*bio kruh (G),
*eko korenje,
sadni čaj.
Goveja juha z zakuho (G, Z);
puranji trakci v smetanovi
omaki (G, M);
kmečki svaljki (G, M J),
solata po izbiri, voda.
Mafin (G, M, J);
alpsko mleko (M).
SREDA,
27. 9.
Sojin polpet s temno kajzerico (S, G, SS),
kečap, majoneza (M),
sok, solata.
Špinačna juha (G, Z),
tortelini s sirovo/paradižnikovo
omako (G, M, Z),
solata po izbiri, voda.
Kisla smetana (M),
ajdov kruh z orehi
(G, O),
korenje.
ČETRTEK,
28. 9.
Sendvič z ogrsko salamo in kislimi kumaricami (G);
limonada.
Prežganka (G, M J),
chop suey (G, M; Z, VB, S),
riž, solata po izbiri, voda.
Grisini (G),
melona.
PETEK,
29. 9.
Med, maslo (M);
*bio kruh (G),
*eko mleko (M),
breskev.
Koromačeva juha (G, Z),
piščanec po dunajsko
(G, M, J),
pražen krompir,
zelenjava na žaru,
solata po izbiri, voda.
Sirova štručka
(G, M, J),
sok.

Obroki vsebujejo alergene iz priloge II Uredbe EU 1169/2011 in so označeni s kraticami:
G – gluten                                       S – soja                                      VB – volčji bob
M – mleko                                       O – oreščki                                  ME – mehkužci
J – jajca                                           Z – listna zelena                          ŽD – žveplov dioksid
R – ribe                                           GS – gorčično seme                    SU – sulfiti
A – arašidi                                       SS – sezamovo seme                

Obroki lahko vsebujejo alergene v sledovih.

*bio, ekološka pridelava                                **lokalna pridelava
Pridržujemo si pravico, da ob nepredvidljivih dogodkih spremenimo jedilnik brez predhodnega obvestila. 

(Visited 37.696 times, 22 visits today)
Dostopnost