Jedilnik

DOPOLDANSKA MALICAKOSILOPOPOLDANSKA MALICA
PONEDELJEK,
28. 11.
Grški sadni jogurt (M),
fit štručka (G),
suhe slive.
Prežganka (G, M, J),
puranji trakci v kremni omaki z
lisičkami (G, M, Z),
kmečki njoki (G, J),
solata po izbiri, voda.
Marmeladni namaz,
črni kruh (G),
sok.
TOREK,
29. 11.
Pehtranov štrukelj (G, M, J, Z),
kakav (M),
hruška.
Cvetačna juha (G, Z),
mesna/zelenjavna lazanja
(G, M, J),
solata po izbiri, voda.
Grisini (G),
banana.
SREDA,
30. 11.
Sirni namaz z drobnjakom
(M, Z),
*bio kruh (G),
jabolko,
zeliščni čaj.
Paradižnikova juha (G),
skutni štruklji z jabolčno čežano
(G, M, J),
solata po izbiri,
voda.
Frutabela (G, M, O),
grozdje.
ČETRTEK,
1. 12.
Sendvič s suho salamo in kislimi
kumaricami (G, M),
sok.
Goveja juha z zakuho (G, Z),
mesna/zelenjavna rižota (G, Z),
solata po izbiri,
voda.
Kruhov rogljič (G),
vanilijevo mleko (M).
PETEK,
2. 12.
**Mlečni gres s čokoladnim in
lešnikovim posipom (G, M, O),
mandarina.
Korenčkova juha (G, Z),
segedin s polento (G, Z),
voda.
Ovseni piškoti (G),
jabolko.

Obroki vsebujejo alergene iz priloge II Uredbe EU 1169/2011 in so označeni s kraticami:
G – gluten                                       S – soja                                      VB – volčji bob
M – mleko                                       O – oreščki                                  ME – mehkužci
J – jajca                                           Z – listna zelena                          ŽD – žveplov dioksid
R – ribe                                           GS – gorčično seme                    SU – sulfiti
A – arašidi                                       SS – sezamovo seme                

Obroki lahko vsebujejo alergene v sledovih.

*bio, ekološka pridelava                                **lokalna pridelava
Pridržujemo si pravico, da ob nepredvidljivih dogodkih spremenimo jedilnik brez predhodnega obvestila. 

(Visited 23.413 times, 39 visits today)
Dostopnost