Jedilnik

DOPOLDANSKA MALICAKOSILOPOPOLDANSKA MALICA
PONEDELJEK,
20. 3.
**Mlečni riž s čokoladnim posipom (M),
krispi ploščica (G),
hruška.
Cvetačna juha z drobnjakom
(G, M, Z),
testenine z jurčki in slanino
(G, M),
solata po izbiri, voda.
Sirni namaz z zelišči (M),
koruzni kruh (G),
paprika.
TOREK,
21. 3.
Tunin namaz (R, M),
*bio kruh (G),
koruza,
zeliščni čaj.
Grahova juha (G, M),
mesna/zelenjavna musaka
(G, M, J, Z),
solata po izbiri, voda.
Sirova štručka (G, M),
čokoladno mleko (M).
SREDA,
22. 3.
Hamburger, kajzerica (G),
kečap, majoneza (M),
solata,
sok.
Enolončnica z repo in mesom/brez (G, GS),
pirin kruh (G),
mafin (G, M, J), voda.
Riževi vaflji,
sadje.
ČETRTEK,
23. 3.
Rešetko, navihanček s sadnim nadevom (G, M, J),
kakav (M),
mandarina.
Kremna zelena juha (G, M),
piščančji pad thai (G, S, SS, O),
riž, solata po izbiri, voda.
Sirov polž (G, M, J),
sok.
PETEK,
24. 3.
Jagodni namaz,
kisla smetana (M),
ovseni kruh (G),
sadni čaj,
jabolko.
Juha z brstičnim ohrovtom
(G, M),
losos z bučnimi semeni (R),
pečena polenta z mocarelo in paradižnikom (G, M),
solata po izbiri, voda.
Ovseni piškoti (G),
banana.

Obroki vsebujejo alergene iz priloge II Uredbe EU 1169/2011 in so označeni s kraticami:
G – gluten                                       S – soja                                      VB – volčji bob
M – mleko                                       O – oreščki                                  ME – mehkužci
J – jajca                                           Z – listna zelena                          ŽD – žveplov dioksid
R – ribe                                           GS – gorčično seme                    SU – sulfiti
A – arašidi                                       SS – sezamovo seme                

Obroki lahko vsebujejo alergene v sledovih.

*bio, ekološka pridelava                                **lokalna pridelava
Pridržujemo si pravico, da ob nepredvidljivih dogodkih spremenimo jedilnik brez predhodnega obvestila. 

(Visited 29.739 times, 63 visits today)
Dostopnost